**Description : **Three individuals X, Y, Z hired a car on a sharing basis and paid Rs. 1,040. They used it for 7, 8, 11 hours, respectively. What are the charges paid by Y? (A) Rs. 290 (B) Rs. 320 (C) Rs. 360 (D) Rs. 440

Answer: B X,Y,Z used car for 26 hours i.e 7 + 8 + 11 = 26 paid 1040. Therefore, 1040/26 = 40, Y used for 8 hours i.e 40 * 8 = 320.